Juhlapalvelu ja yritystilaisuudet

Me uskomme, että onnenhippuset syntyvät juhlissa

Butik juhlapalvelu Jyväskylä poistaa huolenne juhlan onnistumisesta joka käänteessä ja lisää vielä pisteen iin päälle. Haluamme, että juhlaväki voi keskittyä juhlan aikana olennaiseen - toisiinsa. Taistelemme perunamuusijauhetta ja pakastekasviksia vastaan ja tarjoilemme reseptimme alusta loppuun itse tehtynä. Meidän mielestämme jokaisella on myös oikeus maukkaaseen ruokaan ja leivonnaisiin erityisruokavalioista huolimatta. Eritysruokavaliot ovat tärkeitä myös itsellemme ja olemme huolellisia valmistustavoissamme.

Kysy tarjousta Butik juhlapalvelu Jyväskylästä!

Butik hääkakku
Butik tytöt kuiskivat
Butikin fantasiakakut

JUHLAPALVELU Jyväskylä

Butik juhlapalvelu Jyväskylä leipoo onnenhippuset juhliinne. Voitte luottaa meihin ja nauttia itse juhlapäivästänne. Butik juhlapalvelun ammattilaiset kuuntelevat toiveenne ja osaavat ehdottaa vaihtoehtoja silloin, kun toiveenne eivät ole vielä tarkentuneet. Leivomme ja valmistamme kaiken alusta loppuun asti itse.

Vuokraamme myös astiat ja tarjoiluvälineet juhliin!

Meiltä löytyy astiota pienistä suuriin tilaisuuksiin muun muassa pääruokalautasia, leipä- ja jälkiruokalautasia, aterimet, vesi-, viini-, kuohuviini-, avec ja kuumajuomalasit, kahvikupit tassien kera, termoksia, lämpö- ja kylmälaatikoita.

Kysy tarjous!

  • Häät
  • Ylioppilasjuhlat
  • Syntymäpäivät
  • Pikkujoulut
  • Yritysjuhlat
  • Muut juhlat
 
Suosittelemme mielellämme myös juhla- ja hääpaikkaa Jyväskylässä. 
Tutustu: 
Juhlatalo Majakoski
Butikin juhlapalvelu Jyväskylä

Kokous catering

Meiltä saat tilattua kokous catering -palvelut, joissa laadukkaat ja tuoreet raaka-aineet yhdistyvät ammattitaitoiseen ruuanlaittoon. 

Voitte tilata palvelun osana meillä järjestettäviin tilaisuuksiin tai vastaavasti tuomme tuotteet luoksenne. Herkulliset kokoustarjoilut ovat saatavilla myös erityisruokavaliot huomioiden.

Räätälöimme tarjoilut jokaiseen tilaisuuteen. Jos olette järjestämässä asiakas- ja yritystilaisuuksia, syntymäpäiväjuhlia tai vaikka pikkujouluja, suunnittelemme teille  menukokonaisuuden toiveiden mukaiseksi tai pienempää naposteltavaa.

Butik kokoustarjoilu