Author picture

Ilahduta ystävääsi tai työntekijääsi Butikin JouluBoxilla!

Me Butikilla olemme rakentaneet jouluherkkujen ystäville JouluBoxeja, joka sopii erinomaisesti lahjaksi ja miksei myös omaan joulunviettoonkin. Jouluboxista löytyy suussa sulavia Butikilla valmistettuja leivonnaisia, jotka on paketoitu kauniisti sellofaanikääreisiin. Boxeja voi tilata yksittäisinä kappaleina tai suurempia määriä esimerkiksi yrityslahjoiksi. Tee tilaus viikkoa ennen kuin haluat noutaa valmiit boxit.

Jouluboxi sisältää seuraavat tuotteet:

  • Karpalo-suklaacookie, joka on sopiva kahvipöydän pikkumakeinen. Keksit ovat gluteenittomia eivätkä sisällä kananmunaa. (10 kpl)
  • Jouluinen Rocky Road –makeinen, josta löytyy piparkakun, cashewpähkinän ja vaahtokarkin makuja. Sopii erinomaisesti taltuttamaan makeanhimon. (6kpl)
  • Yrtti-parmesaanikeksi, jonka sisään on leivottu tuoretta rosmariinia ja persiljaa. Näistä saa mainion kaverin esimerkiksi juustoille. (10kpl)

 

  • Iso kahvikakku, jonka makuvaihtoehtoina taateli, kirsikka-suklaa tai appelsiini-suklaa. Butikin kahvikakut on leivottu voista, tuoreista kananmunista ja mitä ihanimmista mausteista. Mehevät kakut saavat makunsa aidoista raaka-aineista ja luotamme tuoreiden hedelmien, taateleiden ja suklaiden sekä mausteiden aitoihin makuihin. Tästä kakusta lohkeaa 20 herkullista palaa eikä sitä voi ainakaan kuivaksi kakuksi kutsua.

 

 

 

 

  • Kaunis piparikranssi, jota pidämme jouluboxin kruununjalokivenä! Kranssin voi ripustaa tai sen voi asettaa pöydälle kynttilänkoristeeksi osaksi muuta joulusisustusta. Siitä se pikkuhiljaa katoaa parempiin suihin. Kranssin valmistus aloitetaan huumaavalla jouluntuoksulla, joka syntyy keittämällä joulumausteita ja siirappia. Itsevalmistetusta piparitaikinasta leivotaan piparit, jotka koristellaan erivärisin pikeerein. Valmis piparikranssi, joka on muuten tämän joulun somesuosikki, pakataan kauniisti sellofaaniin ja jos sitä ei halua herkutella itse, on se kaunis tuliainen jouluvieraille.

 

 

JouluBoxin hinta 49€, hinta sisältää alv:n 14%.

Tilaa boxi Ota yhteyttä-sivun lomakkeella tai tilaus@leivosbutik.fi tai puhelimitse 0503060014.

Jaa tämä posti