Butikin boksit

Butikin Äitienpäivä Boxi

Äitien kunniaksi kondiittorimme pakkaavat boxiin herkkuja 2 hengelle.Tänä vuonna sujautamme boxiin keväistä mansikka-sitruunajuustokakkua.Kakku koristellaan tuoreilla kukkasilla ja mansikoilla. Kakun seuraksileivomme Isoäidin unelmatorttua perinteisellä ohjeella. Boxin kruunaakauniit macarons-leivokset, joiden välistä löytyy ja suolakinuskia sekätuorejuustokreemiä.Mansikka-sitruunajuustokakkua, laktoositonIsoäidin unelmatorttua, laktoositon ja gluteenitonMacarons-leivokset, laktoositon ja gluteenitonBoxin hinta on 20€ ja erityisruokavaliolla 22€.Boxi on tilattavissa 2.5.22 saakka.

Ajankohtaista

Puuro
blogi

Aatonaatto Butikilla

Aaton aattona 23.12.20 tarjoilemme perinteisesti lounaalla kermaista lohikeittoa ja riisipuuroa sopan kera hintaan 7,70€. Lounasta tarjolla poikkeuksellisesti Sorastajantiellä klo 10-13 ja O.K Autontoimipisteellä klo 10.30-12.30.

Lue lisää »
Jouluherkkujentilaus
blogi

Tilaa valmis jouluruoka kotiin vietäväksi!

Butikin perinteiset joululaatikot Joululaatikoiden paistaminen joulunalusviikolla on ollut Annalle ja Marjolle tuttua puuhaa jo edellisten työpaikkojen ajoilta. Tämä perinteikäs joulupuuha virittää aistit avoimeksi jouluun ja

Lue lisää »