Butikin boksit

Butikin Äitienpäivä Boxi

Äitien kunniaksi kondiittorimme pakkaavat boxiin herkkuja 2 hengelle.Tänä vuonna sujautamme boxiin keväistä mansikka-sitruunajuustokakkua.Kakku koristellaan tuoreilla kukkasilla ja mansikoilla. Kakun seuraksileivomme Isoäidin unelmatorttua perinteisellä ohjeella. Boxin kruunaakauniit macarons-leivokset, joiden välistä löytyy ja suolakinuskia sekätuorejuustokreemiä.Mansikka-sitruunajuustokakkua, laktoositonIsoäidin unelmatorttua, laktoositon ja gluteenitonMacarons-leivokset, laktoositon ja gluteenitonBoxin hinta on 20€ ja erityisruokavaliolla 22€.Boxi on tilattavissa 2.5.22 saakka.

Ajankohtaista

Raaka-aineet
blogi

Lounaan uudet hinnat 3.10.2022 alkaen

Venäjän hyökkäys Ukrainaan aiheutti rajun hintapiikin raaka-aineiden hintoihin keväällä ja nyt sähkönhinnan nousu vain lisää raaka-ainehintojen nousua. Joudumme nostamaan lounaan hintoja 3.10.2022 alkaen.   Uudet

Lue lisää »
Puuro
blogi

Aatonaatto Butikilla

Aaton aattona 23.12.20 tarjoilemme perinteisesti lounaalla kermaista lohikeittoa ja riisipuuroa sopan kera hintaan 7,70€. Lounasta tarjolla poikkeuksellisesti Sorastajantiellä klo 10-13 ja O.K Autontoimipisteellä klo 10.30-12.30.

Lue lisää »