Jouluherkkujentilaus

Tilaa valmis jouluruoka kotiin vietäväksi!

Butikin perinteiset joululaatikot

Joululaatikoiden paistaminen joulunalusviikolla on ollut Annalle ja Marjolle tuttua puuhaa jo edellisten työpaikkojen ajoilta. Tämä perinteikäs joulupuuha virittää aistit avoimeksi jouluun ja on merkki siitä, että pian saapuvat joulunpyhät katkaisemaan työarjen hetkeksi. Butikin joululaatikoiden reseptit ovat hioutuneet vuosien varrella  isoäitien ja muiden sukulaisten ohjeista omanlaisekseen ja laatikot valmistetaan alusta loppuun saakka itse. Valikoimastamme löytyvät perinteiset joululaatikot, kuten porkkana-, lanttu- ja imelletty perunalaatikko. Tämän vuoden uutuudeksi  olemme valinneet punajuuri-aurajuusto-kiusauksen ja täysin vegaanisen chili-bataattilaatikon. Näiden lisäksi kannattaa tiedustella vaihtoehtoja muille erityisruokavalioita noudattaville.

Salaatit ja kalat sekä Butikin juhlapöydän suosikit

Jouluiset salaatit valmistetaan jouluaaton aattona. Näin takaamme, että tuoreista aineksista kootut salaatit säilyvät hyvin koko joulun. Perinteisen rosollin ja sienisalaatin lisäksi voit tilata Butikin hurmaavaksi kutsuttua marinoitua punasipulia sekä kinkun kaveriksi makunystyröitä herättelevää Butikin vahvaa tervasinappia. Joulun kalapöytään tarjoamme tuoreet lohet ja sillit yhteistyössä H-lihapalveluiden kanssa.

Butikin makeat joululeivonnaiset

Kun yhdistetään jouluihmiset ja leipominen, syntyy ideoita joululeivonnaisista pitkin vuotta. Valmistelut aloitetaankin viimeistään alkusyksystä. Tilausvalikoimaa täydennetään uusilla joululeivonnaisilla joka vuosi. Tämän vuoden listalta löytyvät viime vuoden suosikit macarons-leivokset ja porkkanapuolukkakakku. Porkkana-puolukkakakkuPorkkanapuolukkakakussa yhdistyvät Butikin mehevä porkkanakakku ja kirpeän pirteä puolukkajuustokakku.

Butikin kahvikakkuButikin kahvikakut eivät ole kuivakakkuja, vaan ne ovat voilla leivottuja kosteita kahvipöydän kuningattaria. Joulun kahvipöydän keskipisteenä onkin mielestämme ehdottomasti näyttävä jouluinen kakku.

Valikoimastamme löytyvät puolukka-porkkanakakun lisäksi täyteläistä Espresso-vohvelisuklaakakkua ja juustokakkuja maustettuna mm. suolakinuskilla, glögillä, pipareilla ja omenalla.

Kaikkia jouluruokiamme ja leivonnaisiamme voi tilata useammassa erikokoisessa tilauskoossa, joten herkkuja löytyy niin pienempiin kuin suurempiikin joulun viettoihin. Jos lomakkeelta ei löydy sopivaa kokoa, kannattaa sitä kysyä erikseen.

Jouluruoat ja -herkut tulee tilata 13.12.21 mennessä ja valmiit tuotteet noudetaan 23.12.20 klo 7-14 Butikilta. Tänä vuonna otamme vastaan tilauksia sen verran, kun keittiömme kapasiteetti antaa myöden, joten tilauslomake saattaa sulkeuta aiemmin. Olethan siis ajoissa.

Tästä voit ladata Jouluruokien tilauslomake 2021 itsellesi ja palauttaa sen täytettynä sähköpostitse tilaus@leivosbutik.fi tai Butikin toimipisteisiin Sorastajantie 2: teen tai O.K Auto Jyväskylän yläkerran Butkille Kuormaajantie 5:teen. Lisätietoja jouluruokien tilaamisesta saa myös puhelimitse 0503060014 tai Ota yhteyttä-lomakkeella.

Jaa tämä posti

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp