Keittolautanen

Tehdään yhdessä hyvää- jouluruoka-apu

Kylläinen vatsa ja kuusen alunen täynnä lahjoja ei valitettavasti ole kaikille Suomessakaan joulun todellisuus. Siksi me Butikilla haluamme tehdä jotain hyvää joulun alla. Aiempien vuosien tapaan teemme tämän Mannerheimin lastensuojeluliiton Jyväskylän yhdistyksen ja Sovatekin kanssa. MLL Jyväskylän yhdistys sai vuonna 2015 yhteydenoton Ylä-Porkkalan tilan isännältä Johanilta, joka halusi tehdä joululaatikoita vähäosaisille lapsiperheille. Tästä sai alkunsa hyväntekeväisyystempaus, joka on kasvanut huikeasti vuosien varrella. Tänäkin vuonna mukana lahjoittamassa on jyväskyläläisiä ravintoloita, leipomoita ja vähittäistavarakauppoja.

MLL Jyväskylän yhdistyksen vapaaehtoiset keräävät yhdessä Kespet Oy:n henkilöstön avustuksella lahjoitukset yhteistyökumppaneilta ja jakavat ne 20:lle vähävaraiselle suurperheelle 22.12. Me Butikilla valmistamme omat jouluherkut niille, jotka noudattavat eritysruokavalioita sekä toimimme yksityishenkilöiden lahjoitusten vastaanottopaikkana. Butikille voi toimittaa säilyviä ruokia, kuten puuroriisiä, makeisia, pikkuleipiä ym. aukioloaikojemme puitteissa arkisin klo 7-15 tai sopimuksen mukaan 21.12 saakka. Mahdollista on myös ostaa 9€ kotiruoka-annos, jonka valmistamme perheille jaettavaksi. Lisätietoja ja kotiruoka-annosten tilaaminen Ota Yhteyttä-sivun lomakkeella, puhelimitse 0503060014 tai tilaus@leivosbutik.fi

Glögimuki

Hävikin minimointi on Butikille tärkeää, emmekä halua heittää herkullista ruokaa tai ruoka-aineita roskiin. Butikin henkilökunta vetäytyy joka vuosi joululomalle joulun ja uuden vuoden välissä. Kaikki ruoka, mikä ei säily 1,5 viikkoa, tyhjennetään kaapeista pois 23.12. Olemme halunneet joka vuosi antaa maidot, kasvikset, jouluruoat ja -leivonnaiset niitä tarvitseville. Tänä vuonna etsimme yhteistyötahoa, joka ottaisi vastaan ja voisi noutaa ruokalahjoitukset 23.12 klo 14.

Butik haluaa haastaa kaikki yhteistyökumppanit ja asiakkaat mukaan tekemään hyvää yhdessä! Muistetaan jouluhössötyksen lomassa myös niitä, jotka ovat joutuneet tiukkaan elämän tilanteeseen syystä tai toisesta. Erityisesti tänä vuonna tämä tuntuu erityisen tärkeältä. Pienikin lahjoitus voi tuoda joulun jollekin toiselle. Tule tekemään yhdessä hyvä joulu!

Jaa tämä posti

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp