IsoJouluBoxi

Ilahduta ystävää, yhteistyökumppania tai työntekijää Butikin JouluBoxilla!

Me Butikilla olemme suunnitelleet jouluherkkujen ystäville JouluBoxeja, jotka sopivat niin omaan jouluviettoon kuin lahjaksikin. Boxeja on tänä vuonna kahta eri kokoa, jotka sisältävät glögin lisäksi Butikilla leivottuja herkullisia joululeivonnaisia sekä Butikin sinappia. Näiden lisäksi myyntiin tulee rajoitettu erä kauniisti pakattua Vanhanajan glögiä.  Tilaa jouluboxit ja glögit viimeistään 12.12.21. Boxeja valmistetaan yksittäiskappaleita sekä suurempia eriä esimerkiksi yrityslahjoiksi.

 

GlögiVanhan ajan glögi

Rypälemehusta valmistettu mausteinen glögi, jossa lisämakua antavat omena ja mustaherukka.

Hinta 9,90€/plo

 

 

Pieni JouluBoxi

Butikin saaristolaisleipää

Inkivääri-kanelikeksejä

Vanhan ajan glögiä

Boxin hinta 21€, sisältäen alv:n 14%.

PieniJouluBoxi Inkivääripikkuleipä

Iso JouluBoxi

Butikin saaristolaisleipää

Butikin vahva tervasinappia

Tee se itse- Daim kuppikakut

Inkivääri-kanelikeksejä

Vanhan ajan glögiä

Boxin hinta 41€, hinta sisältää alv:n 14%.

 

Tilaa boxi Ota yhteyttä-sivun lomakkeella tai tilaus@leivosbutik.fi tai puhelimitse 0503060014.

 

Kurkista tarkemmin JouluBoxien sisältöön!

Boxiin sujautetaan Butikin leipureiden leipomaa makeaa ja rouheista saaristoleipää. Leipä maistuu varmasti pelkän voin kera, mutta sen päälle voi juhlan kunniaksi lisätä lohta ja mätiä tai kinkkua ja Butikin vahvaa tervasinappia. Butikin vahva teravasinappi on jouluvalikoimassamme jo kuudetta vuotta peräkkäin, ja se on nappi valinta kinkun kaveriksi joulupöytään; Tätä sinappia ei tarvitse hölvätä purkillista, vain sipaisu riittää.

PieniJouluBoxi

 

JouluBoxin Inkivääri-kanelikeksit ovat päältä rapeita ja sisältä sitkeitä joulun makuisia pikkuleipiä. Ne ovat saaneet inspiraationsa englantilaisista ginger snap cookieista. Keksit saavat ihanan mausteisen makumaailmansa inkiväärin ja kanelin lisäksi appelsiinin kuoresta sekä neilikasta. Ne sopivat erinomaisesti kahvipöytään, mutta hupenevat myös sellaisinaan hyvän kirjan seurassa.

Keksien kaveriksi Boxiin sujahtaa makea DIY-jouluaskare. Butikin kondiittorit ovat mitanneet Daim-kuppikakkujen kuivat raaka-aineet valmiiksi kauniiseen lasipurkkiin. Aineiden lisäksi mukaan laitetaan selkeät ohjeet kuppikakkujen valmistamiseen. Tässä saa mukavaa ajanvietettä joulun pyhille.

 

Kauniisti paketoiduit Boxit ja vanhanajan glögipullo tarjoavat taatusti lämpöisen joulumielen sekä lahjan antajalle että saajalle.

Vanhanajanglögi

Jouluboxit ovat tilattavissa 12.12. saakka ja niiden noudon voi sopia viikoille 50 ja 51. Tilaa boxit tilaus@leivosbutik.fi , 0503060014 tai https://leivosbutik.fi/yhteystiedot/

Jaa tämä posti

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp